Om os

Vi løser maleropgaver for både private og erhverv i Nørhalne, Aabybro, Aalborg, Nordjylland og mere til, med kvalitet og pris som omdrejningspunkt.

Indhent et tilbud her

  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  Om Malermester Lars Rasmussen

  Efter flere års erfaring indenfor malerfaget, valgte jeg at gøre drøm til virkelighed og starte eget firma i 2017.

  Jeg havde en drøm om at lave et stykke arbejde, som man kan være stolt af hver gang man afslutter en opgave – det kan jeg nu. God service og kvalitetsarbejde er kernen i vores arbejdsdag, for det giver glade og tilfreds kunder.

  Nørhalne Malerfirma er et kvalitetsbevist firma, der kører ud i Nørhalne, Aabybro, Vadum, Biersted, Vestbjerg, Nørresundby, Aalborg, Nordjylland med mere. 

  Vi udfører alle former for malerarbejde, indenfor:

  • Private
  • Erhverv
  • Nybyggeri
  • Renovering
  • Flyttelejligheder
  • Boligforeninger
  • Erhvervsejendomme
  • Skadeservice

  Hvorfor vælge Nørhalne Malerfirma

  Fordi vi sætter høje standarder inden for malerfaget. Nørhalne Malerfirma er ikke bare et malerfirma. Vi er et firma med god etik både over for kunden og for miljøet.

  Korrekt afskaffelse af malerrester og diverse er absolut uden kompromis, og vi bruger så vidt muligt kun miljøvenlige produkter. Kvalitet er nøglen til succes for os og vores kunder – Vi er først tilfredse når kunden er tilfreds.

  Vores mission i Nørhalne Malerfirma er at yde vores bedste og få det bedst mulige omdømme. Og samtidig gerne sætte nye faglærte malere på landkortet som er lært op efter alle malerkunstens regler og muligheder.

  ★★★★★

  Vil klart anbefale Nørhalne Malerfirma

  Nørhalne Malerfirma er yderst anbefalelsesværdigt. Flot arbejde med kælet for detaljerne til aftalt tid og pris.
  Mark
  via Google

  ★★★★★

  Vil helt klart anbefale Nørhalne Malerfirma

  Lige fra kontakt, modtagelse af tilbud og udført arbejde, har vi oplevet en professionel tilgang til opgaven. Utroligt flot udført arbejde. Vi er så tilfreds, og bestemt ikke sidste gang vi bruger Lars.
  Pia
  via Facebook

  ★★★★★

  Yderst tilfreds med Nørhalne Malerfirma

  Vi har været yderst tilfredse med det arbejde vi har fået lavet. Lars/Nørhalne Malerfirme får vores bedste anbefalinger.
  Johnny
  via Google