Maling af erhvervslokaler

Ingen opgave er for lille eller for stor for os. Vi tilbyder maling til erhverv, både lokaler, facader, og hele renoveringsprojekter. Kontakt os for en uforpligtende samtale omkring jeres ønsker.

Indhent et tilbud her

  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  Maling af erhverv med fokus på effektivitet

  Er din virksomhed i gang med et nybyggeri? Er du administrator for en boligforening, der har brug for en aftale med et malerfirma? Hos Nørhalne Malerfirma har vi mange års erfaring med at hjælpe virksomheder inden for forskellige erhverv med at genopfriske facader og vægge, som repræsenterer netop din virksomhed.
   
  Står din virksomhed og mangler hjælp til maling af erhverv, hvad enten det er lokaler, bygninger eller facader, er vi altid klar til at hjælpe dig. Det er derfor vigtigt for os at malerarbejdet bliver gjort ordenligt, så du og dit team er 120% tilfredse med vores malerarbejde.
   
  På den baggrund har det en central rolle for os, at effektiviteten altid er i centrum. Vi sikrer dig, at du får den bedste malerservice i den højeste kvalitet. 
   

  Vi udfører alle former for maling til erhverv:

  • Nybyggeri
  • Renovering
  • Flyttelejligheder
  • Boligforeninger
  • Erhvervsejendomme
  • Skadeservice og mange andre erhverv

  Maling Erhverv - Professionel rådgivning og service

  Hos Nørhalne Malerfirma har vores malermester mange års erfaring med professionel rådgivning og service i malerarbejde til erhverv.
   
  Det har med stor fordel givet vores malermester en masse forskellige typer maleropgaver til erhverv. Derfor kan vi hjælpe din virksomhed med at komme med input, visualisere og sætte ord på din virksomheds mål med malerarbejdet.
   
  Udover vores ekspertise og mange års erfaring med malerservice til erhverv, har vi fra dag ét haft stor fokus på et godt samarbejdet og dialog mellem dig som kunde og os. Det har til formål, at du bliver 120% tilfreds med kvaliteten, når vi er færdige med vores maleropgaver.

  ★★★★★

  Vil klart anbefale Nørhalne Malerfirma

  Nørhalne Malerfirma er yderst anbefalelsesværdigt. Flot arbejde med kælet for detaljerne til aftalt tid og pris.
  Mark
  via Google

  ★★★★★

  Vil helt klart anbefale Nørhalne Malerfirma

  Lige fra kontakt, modtagelse af tilbud og udført arbejde, har vi oplevet en professionel tilgang til opgaven. Utroligt flot udført arbejde. Vi er så tilfreds, og bestemt ikke sidste gang vi bruger Lars.
  Pia
  via Facebook

  ★★★★★

  Yderst tilfreds med Nørhalne Malerfirma

  Vi har været yderst tilfredse med det arbejde vi har fået lavet. Lars/Nørhalne Malerfirme får vores bedste anbefalinger.
  Johnny
  via Google