Malerfirma til private

Vi tilbyder maling til private. Ingen opgave er for lille eller for stor for os. Uanset om du har brug for rådgivning eller at en af vores malermestre kommer og maler for dig.

Indhent et tilbud her

  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  Maling til private - med fokus på dine behov og ønsker

  Trænger dine vægge, dit loft eller udvendige facader til ny maling? Eller har du længe haft lyst til at opfriske dit hjem med nye farver? Så står Nørhalne Malerfirma altid klar med maling til privat, uanset dine ønsker og behov.
   
  Hos os er det vigtigt at malerarbejdet bliver gjort ordenligt, og at du er 120% tilfreds med vores arbejde som malere. For at vi kan sikre dig, at du får den bedste malerservice, er det vigtigt at effektivitet altid er i centrum. Derfor har vi stor fokus på at levere arbejdet af høj kvalitet, der også er til at betale – endda til den aftalte pris.  
   
  Vi vil altid aflevere dit hjem i den fineste stand, og er ikke tilfredse før du er glad for resultatet.

  Vi udfører alle former for arbejde af maling til private:

  • Maling af carport
  • Maling af hus
  • Maling ved flyttelejeligheder
  • Maling af lejelighed
  • Maling af loft, gulve & paneler
  • Maling til renovering
  • Maling ved skadeservice og meget mere
  • Maling af sommerhus

  Maling til private med tillid- Fra start til slut

  Hos Nørhalne Malerfirma arbejder vi altid på, at du er tilfreds med vores malerarbejde. Derfor hjælper vi gerne med råd og vejledning fra start til slut i dit malerprojekt.

  Samarbejdet mellem dig, som kunde og os, har til formål at du bliver 120% tilfreds med kvaliteten, når vi er færdige. Det er naturligvis en del af vores personlighed, at servicen er i top, når det kommer til malerarbejdet i dit hjem, og derfor hjælper vi glædeligt med råd og vejledning.

  Vores kunder siger

  ★★★★★

  Vil klart anbefale Nørhalne Malerfirma

  Nørhalne Malerfirma er yderst anbefalelsesværdigt. Flot arbejde med kælet for detaljerne til aftalt tid og pris.
  Mark
  via Google

  ★★★★★

  Vil helt klart anbefale Nørhalne Malerfirma

  Lige fra kontakt, modtagelse af tilbud og udført arbejde, har vi oplevet en professionel tilgang til opgaven. Utroligt flot udført arbejde. Vi er så tilfreds, og bestemt ikke sidste gang vi bruger Lars.
  Pia
  via Facebook

  ★★★★★

  Yderst tilfreds med Nørhalne Malerfirma

  Vi har været yderst tilfredse med det arbejde vi har fået lavet. Lars/Nørhalne Malerfirme får vores bedste anbefalinger.
  Johnny
  via Google